Kirjoittaja

Minusta.

Olen reilun neljännesvuosisadan vanha nuori mies eteläisestä Suomesta. Etelän vetelä. Luonnossa liikkuminen tavalla tai toisella on kuulunut tekemisiini aina. Nuorempana poikana olin partiolainen, mutta kilpasuunnistus alkoi rippikouluiässä viemään aikaa niin paljon että partiotouhut jäivät. Kolmetoistavuotiaasta asti on tullut kaikkina paitsi yhtenä kesänä käytyä lapissa vaeltamassa. Nyt varttuneempana myös syyskeikat ja hiihtovaellukset ovat tulleet valikoimaan.

Intohimonani ovat pohjoisen Lapin tunturien täyttämät erämaat. Aina sinne on palattava takaisin. Lähiaikoina olen oppinut myös jonkin verran arvostamaan metsäisempiä alueita, mutta kyllä avotunturi on aina avotunturi.

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitäni satunnaisilla faktoilla rikastettuna. Pääasiassa ne ovat omia muistiinpanojani, mutta on ne toisaalta kirjailtu ylös myös muiden hyödyksi ja iloksi. Toivottavasti joku niistä nauttii. Yksi hieno juttu retkeilyssä mielestäni on juuri se, ettei siihen ole mitään oikeaa tapaa. Kukin taplaa tyylillään. Toki jotkin perusteet ja käytöstavat on hyvä olla kuosissa, mutta muuten tehköö kaikki miten haluavat.

Kuviani löytyy Intagramin ihmeellisestä maailmasta kahvalla @attetouko